hde_logo
hde_logo
hovedbilde

OM OSS

H.D. EIDISSEN REGNSKAPSKONTOR AS

Regnskapsfirmaet ble startet av Harald D. Eidissen mai 1977. Familiemedlemmer har før det vært involvert i regnskapsarbeid i generasjoner.

Nåværende leder, Harald Eidissen har også drevet transportfirma, og har derfor spesielt god innsikt i transportnæringa.

Harald ble Autorisert Regnskapsfører av daværende Kredittilsynet (i dag Finanstilsynet) fra år 2000. Firmaet H. D. Eidissen Regnskapskontor AS er også medlem i Økonomiforbundet.

I tillegg til å satse på kvalitet, prioriterer vi service for kundene gjennom høy tilgjengelighet, fleksible ordninger og en hyggelig samarbeidstone.

I DAG ER VI ET AUTORISERT REGNSKAPSFØRERSELSKAP MED BRED ERFARING!

Vi satser på høy kvalitet i våre tjenester, slik at våre kunder får presise og oppdaterte regnskapsrapporter som grunnlag for sine løpende beslutninger. Vi legger også stor vekt på overholdelse av kravene i regnskapslov, bokføringslov, selskapslovgivning og ikke minst skatte- og avgiftslover.

Våre hovedtjenester omfatter kontering, arkivering, bokføring, utarbeidelse av periodiske regnskapsrapporter, årsregnskaper og diverse dokumenter til offentlige myndigheter herunder ligningsdokumenter.

Vi sikrer høy kvalitet gjennom systematisk faglig oppdatering iht kravene til NARF og et nært samarbeid med våre kunders revisorer.

ÅPNINGSTIDER:

08.00 - 16.00 (virkedager)
Telefon utenfor åpningstider: 908 64 813

2017 © EIDISSEN REGNSKAP AS

DESIGN: DAKOTA

POWERED BY RECOIL

medlem av
ØKONOMIFORBUNDET

autorisert av
FINANSTILSYNET