HD EIDISSEN REGNSKAPSKONTOR

Bli bedre kjent med ditt Regnskapskontor

Din pålitelige partner for skreddersydde regnskapstjenester. Med en sterk forpliktelse til kvalitet og personlig service, er vi her for å hjelpe deg med å lykkes.

ET DEDIKERT REGNSKAPSKONTOR

Et dedikert Regnskapskontor krever dedikerte mennesker

Ved Eidissen Regnskapskontor forstår vi at dedikasjon er nøkkelen til suksess. Vårt dedikerte team er hjertet av vår virksomhet, og vi jobber hardt hver dag for å levere kvalitetstjenester til våre kunder.

Vår Filosofi og Tjenester

Hos Eidissen Regnskapskontor står høy kvalitet i sentrum av alt vi gjør. Vi forplikter oss til å levere presise og oppdaterte regnskapsrapporter, som danner et solid grunnlag for våre kunders beslutninger. Vårt fokus på å oppfylle de strenge kravene til regnskapslov, bokføringslov, selskapslovgivning, samt skatte- og avgiftslover, understreker vår dedikasjon til integritet og kvalitet. Vi tilbyr en rekke tjenester: fra kontering, arkivering, og bokføring, til utarbeidelse av periodiske regnskapsrapporter og årsregnskaper, samt innsending av nødvendige dokumenter til offentlige myndigheter.

Vår Historie og Ekspertise

Etablert i 1977 av Harald D. Eidissen, står H.D. Eidissen Regnskapskontor AS på en solid grunn av familietradisjoner og langvarig ekspertise innen regnskap. Nåværende leder, Harald, brakte med seg verdifull erfaring fra transportbransjen og ble en autorisert regnskapsfører i 2000. Vårt firma er stolt medlem av Regnskap Norge og vi holder våre tjenester til høyeste standard, med en konstant streben etter kvalitet og overlegen kundeservice.

Vårt Engasjement for Kvalitet

Vi legger stor vekt på personlig service, fleksibilitet og tilgjengelighet for våre kunder. Vi erkjenner at i hjertet av god regnskapspraksis ligger en kontinuerlig faglig oppdatering. Derfor holder vi oss systematisk oppdaterte i henhold til kravene fra NARF og arbeider tett med våre kunders revisorer for å sikre at våre tjenester alltid er i forkant av bransjestandardene.

Samarbeid og Tilgjengelighet

Vi forstår at våre kunder verdsetter nærhet til deres regnskapsfører. Vårt team jobber derfor tett med hver klient for å sikre en åpen kommunikasjonskanal. Vi forplikter oss til å være tilgjengelige og fleksible, slik at vi kan tilpasse oss våre kunders unike behov og tidsfrister. Samarbeidet med kunders revisorer forsterker ytterligere vår evne til å levere helhetlige og pålitelige regnskapstjenester.

Ansatte

Vårt engasjerte team hos H.D. Eidissen Regnskapskontor AS kombinerer dyp fagkunnskap med personlig service, og sikrer at hver kunde mottar skreddersydde regnskapsløsninger.

 

Adresse:
Sandvikveien 57, 9300 Finnsnes
post@eidissenregnskap.no

Org.nr.: NO 979 485 611 MVA

Harald Eidissen

Statsautorisert Regnskapsfører

Mob 908 64 813
harald@eidissenregnskap.no

Terje Johansen

Statsautorisert Regnskapsfører

Mob 909 41 990
terje@eidissenregnskap.no

Anne Opheim

Statsautorisert Regnskapsfører

Mob 910 04 817
anne@eidissenregnskap.no

Gunnar Eidissen

Statsautorisert Regnskapsfører / Senior Rådgiver

Mob 406 39 969
gunnar@eidissenregnskap.no

Rune Amundsen

Regnskaps medarbeider/konsulent

Mob 900 21 289
rune@eidissenregnskap.no